25.5 C
Medemblik
11 augustus 2020 23:33
Medemblik Actueel.

Jordy van Workum (Foto: Jumbo-Visma)

Jordy van Workum maakt overstap naar Jumbo-Visma

MIDWOUD – De 19-jarige schaatser uit Midwoud wordt  met de overstap naar het topteam van Jumbo-Visma ploeggenoot van o.a. Sven Kramer, Patrick Roest en Antoinette de Jong, en wordt weer verenigd met zijn skeelermaatje Merijn Scheperkamp met wie hij al sinds hij op de skeelers wedstrijden ging rijden op de skeelers staat.

Tegen Schaatsen.nl zegt Jordy over de overstap: “Het is een eer dat ik de komende jaren in de kleuren van Jumbo-Visma mag schaatsen”, reageert Van Workum verheugd. “Ik heb er vroeger vaak over nagedacht hoe het zou zijn om in een grote ploeg te zitten. Dat het nu daadwerkelijk gaat gebeuren, vind ik heel bijzonder.”

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?