17-jarige Medemblikker gewond bij ongeval Hoogesteeg Medemblik

MEDEMBLIK – Afgelopen nacht ronde 04:00 uur is een 17-jarige inwoner van Medemblik gewond geraakt toen hij met een auto over de kop gevlogen en de auto is daarbij in de brand gevlogen. Toen de politie ter plaatse kwam was de jongen niet meer bij de auto aanwezig waarna er een zoektocht naar de bestuurder is gestart.

Politiewoordvoerder Wendy Boudewijn zegt tegen Medemblik Actueel dat even later er een belletje kwam dat een 17-jarige jongen naar het ziekenhuis was gegaan vanwege zijn verwondingen. De politie is daarop naar het ziekenhuis gereden en de jongen vertelt dat zodra het mogelijk is hij verhoord zal worden over dit ongeval.

Het is onduidelijk of de jongen de bestuurder was van deze auto, dit wordt door de politie onderzocht.  Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000

Hoe het moet de jongen is, is niet bekend.

Reageren via facebook