Schutz Marathon Hoorn afgelast, deelnemers krijgen inschrijfgeld terug

HOORN – Vanwege de coronamaatregelen die verlengd zijn tot 1 juni aanstaande is het bestuur van de Schutz Marathon Hoorn genoodzaakt het evenement voor 2020 af te gelasten. Het bestuur zegt er alle begrip voor de maatregelen te hebben, ze opgelegd zijn ten behoeve van de gezondheid van ons allen. De deelnemers die reeds hebben ingeschreven voor deze editie ontvangen het inschrijfgeld volledig terug.

Voorzitter Van Arum zegt tegen het NHD dat er ook diverse sponsors door de coronacrisis in zwaar weer zitten.  ,,Bij die ondernemers kun je dan ook niet aankloppen met de rekening. De sponsors hadden vorig jaar ook al een tegenvaller omdat wij toen vanwege de warmte de marathon op het laatste moment moesten afblazen. De marathon in het najaar alsnog houden is onhaalbaar, het programma is al te vol.’’

Reageren via facebook