Team Tecru klaar voor de Vooroeverloop

MEDEMBLIK – Van rondje om de kerk tot de marathon van New York. Begonnen met een groepje lopers om onze conditie wat op peil te houden, heeft uiteindelijk geresulteerd in het lopen van de marathon van New York. Steeds een stapje meer, Dam tot Dam, halve marathon van Egmond, tot onze grootste prestatie de marathon van New York in 2010.

Met onze partners hebben we er een prachtige week van gemaakt. We hebben er een hechte vriendengroep aan overgehouden, jaarlijks gaan we er samen een weekendje op uit en tussendoor regelmatig samen een hapje eten.

Nu lopen we nog steeds 2 keer per week, de dinsdagavond en zondagmorgen. Rondje Westwoud, we kunnen alle kanten op, genoeg variatie. Wel goed om te blijven lopen want met onze leeftijd, allemaal 65 plussers, loopt de conditie snel achteruit. De discipline is groot, weer of geen weer, iedereen is er.

Maar toch altijd leuk om ook eens ergens anders te lopen en de gezelligheid langs het parcours. Vandaar dat we ons voor deze mooie loop hebben ingeschreven.

Geweldig dat er dit soort evenementen worden georganiseerd dicht bij huis.

De Vooroeverloop wordt vandaag zondag 1 september gehouden bij het Stoommachinemuseum in Medemblik en start om 10.00 uur met de Kids Run.

[signoff]

Reageren via facebook