Medemblik Actueel.

Opperdoezer Ronde nu ook online verkrijgbaar bij de Familie Bos

OPPERDOES – Opgegroeid op een akkerbouwbedrijf en altijd zoekend naar nieuwe mogelijkheden voor de verkoop van de Opperdoezer Ronde. Rosan Bos is blij dat na een winkel aan huis nu de volgende stap is gezet, namelijk een webshop waarin de Opperdoezer Ronde verkrijgbaar zijn.

Geen zwaar gesjouw, het gehele seizoen aardappelen van dezelfde tuinder en een ongewassen, puur product.

Maandag 3 juni verzond Rosan de allereerst bestelde aardappelen via de webshop. De aardappelen worden handmatig gerooid door scholieren, een arbeidsintensieve klus. Gelukkig hebben we tot nu toe erg mooi weer gehad, en dat is te zien aan de mooi, schone, gele aardappelen.

We telen een prachtig en bijzonder product en dat willen wij graag met jullie delen. Bestellen kan via: www.opperdoezerronde-online.nl maar je kunt natuurlijk ook gewoon langskomen bij ons in de winkel op de almersdorperweg 26 in Opperdoes.

Voor 13:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook