Voorjaar draverij met MirandaMania in de Muiter

MEDEMBLIK – Voor Medemblik en omgeving barst zaterdag 14 maart het festivalseizoen los. Vanaf 20.30 uur staan er vijf top-bands te trappelen om het podium in de Muiter te betreden. Dr Groove, Phoenix, Moers en 8-PM. Stuk voor stuks de crème de la crème van de coverbands in het Noord-Hollandse circuit.

Omdat dit de perfecte sfeer oproept voor de Medemblikkers, gaat de organisatie ervan uit dat het de draverij van het voorjaar is, ook al duurt dat nog exact zes maanden.

Surprice act

De mania zou de mania niet zijn als het bestuur en de vrijwilligers weer een superleuke verrassing in het programma hebben! Tipje van de sluier is dat bezoekers terug gaan in de tijd dat er een Medemblikker band landelijke bekendheid genoot. Om te weten wie dat is… kom naar het MirandaMania muziekfestival.

Goede doelen

Het festival heeft wel degelijk een hele serieuze ondertoon. De stichting MirandaMania is een organisatie die geld inzamelt voor diverse plaatselijke doelen, denk onder meer aan het inloophuis in Medemblik. Een plek waar patiënten en families elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten en elkaar helpen in een, door kanker, moeilijke periode.

Trots is de stichting dat de bands, en niet te vergeten Optisport, dit allemaal pro deo doen, zodat niemand entree hoeft te betalen. Kom ook en draaf mee in de Muiter, aan de Admiraliteitsweg in Medemblik.

Via mediapartner: Rodi Media

Reageren via facebook