23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 16:34
Medemblik Actueel.

© fb.com/VA.Photography.pascal - Pascal van As

Veel deelnemers ‘Bokkentour 2016’ Medemblik

MEDEMBLIK – ’s Middags leek alsof de weergoden nog even roet in het eten bokbier wilde gooien maar ook zij zagen in dat de deelnemers aan de Bokkentour 2016 zich door een paar spatjes regen niet lieten ontmoedigen.

Een veel deelnemers waren er dit jaar maar ook veel nieuwe proeflokalen deden mee aan de Bokkentour. Ondertussen reed Peter Botman met de toeristentram voorzien van een dwijlorkest door de binnenstad van Medemblik, de Paardentram had de paarden ook voorgespannen en zelfs de rondvaartboot deed zijn uiterste best om  de deelnemers te vermaken.

Zo blijkt dat in welke maand je ook in Medemblik bent er altijd wel iets te doen is. Benieuwd of dit uberhaupt in 2017 nog valt te overtreffen, het succes van deze Bokkentoer was compleet.

Foto’s Medemblik Actueel / Pascal van As, na bestellen via Facebook

Reageren via facebook