12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 05:15
Medemblik Actueel.

Kasteel Radboud Ridderzaal Bruidsopstelling (foto aangeleverd)
Kasteel Radboud Ridderzaal Bruidsopstelling (foto aangeleverd)

Open Dag Bruidsparen op Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Ben je van plan om te trouwen? Kom dan 5 augustus tussen 14.00 en 17.00 uur naar de Open Dag voor Bruidsparen op Kasteel Radboud! Verschillende bedrijven laten zien wat er allemaal mogelijk is op je trouwdag.

Naast het opdoen van inspiratie voor de mooiste dag van je leven, mag je uiteraard ook uitgebreid rondkijken op het prachtige kasteel. Medewerkers van Kasteel Radboud staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie over Kasteel Radboud en contact, kijk op www.kasteelradboud.nl of facebook.com/kasteelradboud

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?