Kennisplatform platformbijeenkomst: Opleiden zorg, welzijn en mantelzorg

WOGNUM – Het Kennisplatform Mantelzorg West-Friesland organiseert op dinsdagmiddag 3 maart de platformbijeenkomst over opleidingen rondom zorg en welzijn en mantelzorg.

In de opleidingen en bijscholing voor zorg- en welzijn-professionals is de aandacht voor mantelzorgers van cliënten steeds vaker een onderdeel. Daarnaast zie je ook het aantal opleidingen en bijscholingen op mantelzorggebied toenemen: Mantelzorgmakelaars, -consulenten en -casemanagers. Ook zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan cursussen, trainingen of e-learnings. Informatie daarover zetten ze voor u op een rij.

7 Westfriese gemeenten
Het Kennisplatform Mantelzorg is een samenwerkingsverband tussen de 7 Westfriese gemeenten en een groot aantal organisaties voor zorg en welzijn. Het uitgangspunt is: Mantelzorgondersteuning bieden waar de mantelzorgers zijn. Aan de hand van thema’s inspireren ze elkaar en leren ze van elkaar. Zo structureren en borgen ze hun kennis en aanbod rondom mantelzorg.

Aanmelden en meer informatie
De platformbijeenkomst duurt van 13.30 tot 16.00 uur in het gemeentehuis Medemblik, aan de Dick Ketlaan 21 te Wognum. Voor aanmelden en meer informatie, ga naar www.platform.ikzorg.nu.

Reageren via facebook