18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 21:21
Medemblik Actueel.

De Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte: Gratis belastingklassen

MEDEMBLIK/WOGNUM – Zelf uw belastingaangifte doen? De Westfriese Bibliotheken helpen u op weg!

De tijd voor de belastingaangifte komt er weer aan. Hoewel de Belastingdienst de leuze heeft “leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”, denkt niet iedereen er zo over. Sterker nog; veel mensen zien er als een berg tegenop.

“Nergens voor nodig”, aldus Maurice Schoutsen van NH Advies. Kom naar de Belastingklas. Hij neemt u stap voor stap mee door de aangifte en gaat in op veelvoorkomende vragen.
Na afloop heeft u voldoende kennis om zelf uw aangifte digitaal in te kunnen vullen. U hoeft verder niets mee te nemen om deze training te kunnen volgen.

Deelname is gratis en een kopje thee of koffie wordt verzorgd. Wij vragen u om zich van tevoren wel aan te melden aangezien we plek hebben voor maximaal 15 deelnemers. Inloop 15 minuten voor aanvang.

Belastingklassen Locaties en data

  • Bibliotheek Wognum: Kerkstraat 10 donderdag 5 maart 10:00 – 12:00 uur
  • Bibliotheek Medemblik: Admiraliteitsweg 2D zaterdag 28 maart 10:30 – 12:30 uur

Aanmelden via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of 0228 743 943

Tijdens de Belastingklas wordt voornamelijk inhoudelijk ingegaan op de belastingaangifte. Mocht u tegen technische problemen aanlopen met het apparaat waarop u de aangifte wilt gaan doen, dan kunt u vóórdat u gaat deelnemen aan de Belastingklas op deze tijdstippen terecht bij onze DigiFIT inloopuren:

  • Wognum: dinsdag en donderdag van 13:00 – 14:00 uur

Heeft u nog geen DigID en vindt u het lastig om die aan te vragen? Volg dan ook onze cursus “Leren werken met Digid”. Bel met 0228 743 943 voor de verschillende startdata.

Reageren via facebook