Weerbericht Medemblik: zwaar bewolkt met kans op regen en veel wind

MEDEMBLIK – Ons weer wordt nog steeds beïnvloed door de aanwezigheid van de restanten van de zware storm Ciara, veel bewolking, zo nu en dan wat neerslag en vooral veel wind met windstoten tot 85km/u, die vooral boven open veld en water zullen voorkomen. De middagtemperatuur blijft steken op een vrij normale 6 graden voor februari, in de nacht naar woensdag daalt het kwik naar een graad of vier.

Ook de dagen hierna blijft de wind het weerbeeld bepalen, zeker aankomend weekend wanneer er weer een storm onze kant op komt, de hevigste winden zijn voor zondag en maandag berekend, en wederom gaan die boven de 100km/u uitkomen.

De middagtemperaturen liggen rond de 6 graden, na vrijdag gaan de middagtemperaturen fors omhoog tot 11 á 12 graden. Droog houden wij het ook niet, elke dag is de kans op buien aanwezig, sommigen met een klap onweer.

Reageren via facebook