18.1 C
Medemblik
3 augustus 2020 14:04
Medemblik Actueel.

Zaalvoetballers Nieuweboer onderuit in en tegen Volendam

WERVERSHOOF – Vanaf de aftrap was het strijdplan van Volendam inzakken en Nieuweboer het spel laten maken. Na 2 goede uitbraken van Volendam eindigde de 3e in een corner. De ingestudeerde variant werd bij de 2e paal binnen gewerkt. Het spelbeeld bleef gelijk en het fel aanvallende Nieuweboer kreeg kleine kansen en Nieuweboer schoten eindigde op paal en lat, maar kwam niet tot scoren. Halverwege de 1e helft werd bij een aanval van Volendam niet goed meegelopen en scoorde Volendam. In de laatste minuten van de 1e helft ontbrak bij Nieuweboer de scherpte en liep Volendam uit naar 4-0.

Ondanks goede afspraken in de pauze, ging het in het beging van de 2e helft weer mis en kwam Volendam op 6-0. Zonder echt goed te voetballen zette Nieuweboer in de laatste 20 minuten de toon en had Volendam weinig balbezit. Nieuweboer kwam door 2 doelpunten van Sven Deen en Thijs Schouten nog wel terug tot 6-3. Na wederom slordig balverlies van Nieuweboer liep Volendam eerst uit aan 7-3, waarna Thijs Schouten zijn 2e treffer scoorde. In de slotminuut kwam de 8-4 eindstand op het bord. Voor Nieuweboer de les dat iedere wedstrijd scherp begonnen moet worden, wil het meedoen om een van de nakompetitieplaatsen.

Komende vrijdag speelt Nieuweboer om 20.10 in Sporthal de Dars tegen Zeemacht 2.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?