FC Medemblik is weer 2 kampioensteams rijker.

MEDEMBLIK – De jongens van FC Medemblik JO11-4 zijn ongeslagen kampioen geworden in de voorjaarscompetitie, 7e klasse 08!

Nadat het officiële kampioenschap al in de meivakantie een feit was, speelde JO11-4 op zaterdag 13 mei een heuse feestwedstrijd op het eigen complex van FC Medemblik. Voor de wedstrijd haalde CityTours Medemblik alle jongens thuis op om eerst een ereronde door de stad  te maken. Onder het toeziend oog van tientallen fans lukte het JO11-4 vervolgens om ook de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen KGB JO11-6, in een klinkende 7-3 overwinning om te zetten. Ondanks dat de titel al op zak was en ondanks dat alle jongens al in een feeststemming waren! Het gaf de titel extra glans en het was een mooie start voor een geweldig feest.

Na een huldiging met medailles en de Cup met de Grote Oren volgde een douchepartij in voetbaltenue. Uiteraard met bijbehorende (kinder)champagne en knalconfetti. Aansluitend volgde in de kantine een groots onthaal en het welverdiende patatje met AA van de club. Het feest werd afgesloten met de uitreiking van de prijzen voor de Penaltybokaal. Na een seizoen lang penalty’s nemen waren er bekers voor de beste drie penaltynemers van JO11-4. Kortom, een onvergetelijke dag na een seizoen vol voetbalplezier!

JO11-6 flikt het weer

Wat een mooi voetbaljaar is het voor de JO11-6 geweest. In de najaarscompetitie zijn de mannen kampioen geworden. Vervolgens gepromoveerd naar de 6de klasse in de voorjaarscompetitie en wat gebeurde er……… Weer kampioen.

Super goed gedaan mannen! Goed om te zien, dat plezier en prestaties zo goed samen kunnen gaan. Wat zijn jullie in het spel gegroeid en wat zijn we trots op jullie!!!Ook leuk om te vermelden. Afgelopen zaterdag hebben we de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie gespeeld. In de 2de helft stond de spits op doel, de verdediging in de aanval, het middenveld mocht freewheelen en de keeper stond in de spits. Echt een team! Speciale dank aan Adam Tijmens. Adam heeft 4 wedstrijden meegespeeld en wordt al als teamlid gezien.

Reageren via facebook