Voetbal: Strandvogels beslist derby tegen Andijk in het voordeel

ONDERDIJK – Tot vijf minuten voor tijd zag het er naar uit dat Strandvogels in Andijk een forse misstap zou begaan. De laag geklasseerde thuisploeg leidde met 1-0 en de meeste schoten van Strandvogels gingen hoog over het Andijk-doel. Door een wonderschone treffer van Erwin Neuvel kwam het geloof echter terug en in de slotminuten wist Strandvogels de tweede derby op rij alsnog in een overwinning om te zetten.

Niet dat dit niet terecht was overigens, Strandvogels was in Andijk duidelijk de betere ploeg. Maar het gaat bij dit spelletje nog altijd om doelpunten maken en daar leek Strandvogels, tot vijf minuten voor tijd, niet erg bedreven in.

De overwinning werd min of meer voor de poorten van de hel weg gesleept, maar was daar niet minder verdiend om. Zeker gezien het grote aantal kansen waren de drie punten voor Strandvogels gewoon verdiend. Strandvogels mag nu genieten van een weekje rust, waarna de competitie wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen ALC.

Reageren via facebook