Break reünie in de Schoof!

WERVERSHOOF – Oude tijden herleven! Wie in de jaren 80 café de Zwaan in Wervershoof bezocht, moet ze ongetwijfeld tegen zijn gekomen: Break! Vijf enthousiaste muzikanten uit de kop van Noord-Holland. Na hun eerste optreden in café Zwaan was eigenaar Ton van Rooijen dusdanig enthousiast dat hij de band direct contracteerde voor 10 optredens. En hier begon het grote succes van Break. Hits van U2, Dire Straits, Het Goede Doel, Talk Talk, Frank Boeien, Simple Minds, etc volgden elkaar op tijdens hun shows en heb publiek was destijds niet weg te slaan bij optredens van de band.

Break toerde door het hele land en had jaren lang overal waar ze kwamen grote successen.
De komst van de house periode en de afnemende vraag naar bands die tijd was er een waar break niet tegen op kon en wilde gaan. De puurheid van de muziek stond voorop bij de band, de heren vonden het tijd om allemaal een ander paadje te gaan bewandelen.

Nu, circa 25 jaar na hun laatste optreden in Wervershoof, komen zij terug voor een trip down memory lane! Op 2 maart komen zij naar Schoof voor een reünie concert! Break heeft er onwijs veel zin in! Mocht jij dit niet willen missen, haal dan snel je kaarten via www.deschoof.net.

[signoff]

Reageren via facebook