Meiden SEW MO11 kampioen Wintercompetitie

NIBBXIWOUD In de maand januari was er weer de Winterzaalcompetitie in de zaal bij Grandcafé de Post in Midwoud. Dit prachtige boardingtoernooi wordt elk jaar georganiseerd door Twisk TSV voor de clubs in de regio.

Voor het tweede jaar mocht SEW met een beperkt aantal teams meedoen. Een opvallende verschijning was SEW MO11. Waar de meiden op het veld meedoen in de jongensteams, mochten ze het in de zaal samen proberen.

Ze waren ingedeeld in een poule met Opperdoes MO11, DESS MO11 en DWB MO11. Drie zaterdagen gingen zij de strijd aan met deze tegenstanders en zo kwamen ze elke tegenstander 3 keer tegen.

Het eerste weekend was het nog even wennen, maar werden alle 3 de wedstrijden met 1 – 0 gewonnen.

Tijdens het 2e weekend was de groei al goed te zien en werd de eerste wedstrijd met 4 – 0 gewonnen, de tweede met 5 – 0 en de laatste werd met 1 – 0 gewonnen.

Afgelopen zaterdag 25 januari was het laatste speelweekend en dat was vooral een kampioenstour. De eerste wedstrijd werd met 2 – 0 gewonnen, de tweede en derde werden met 4 – 0 gewonnen.

Een dik verdiend kampioenschap met 9 winstpartijen en 0 tegendoelpunten. Van harte gefeliciteerd en ontzettend goed gedaan!

Wellicht een idee om het volgend jaar met een meidenteam op het veld te proberen! Wil je aansluiten bij het meidenteam, meld je dan snel aan bij SEW…