10.9 C
Medemblik
20 september 2020 09:22
Medemblik Actueel.

Medemblik: vertrektijdenspreiding optie om verkeersproblemen WFO terrein op te lossen

ZWAAGDIJK-OOST – Om de problemen bij de rotonde op het WFO terrein het hoofd te bieden gaat de gemeente in gesprek met vertegenwoordigers van het bedrijvenpark WFO in Zwaagdijk-Oost om te kijken of er een mogelijkheid is om een spreiding te krijgen van vertrektijden van het personeel dat werkzaam is op het bedrijventerrein.

De rotonde blijkt een bottleneck te zijn in de doorstroming van het verkeer dat richting de Westfrisiaweg wil rijden. Vooral aan het einde van de dag wanneer de bedrijven weer sluiten en het personeel huiswaarts wil gaan is het vaak zo druk dat men lang moet wachten om de rotonde te kunnen oprijden.

Het maken van een kleine bypass, een wens van VVD-fractielid Dirk Steltenpool, gaat een kostbare aangelegenheid worden, en dus gaat de gemeente eerst kijken naar andere, sneller te realiserende oplossingen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?