11.4 C
Medemblik
24 februari 2021 22:57
Medemblik Actueel.

De SMD is nieuwe partner onafhankelijke cliëntondersteuning

MEDEMBLIK – Vanaf 1 januari 2020 kunnen inwoners uit Medemblik een beroep doen op gratis onafhankelijke cliëntondersteuning van de SMD. 

Heb je hulp of ondersteuning nodig bijvoorbeeld bij het aanvragen van een voorziening. Of vind je het prettig dat er iemand meegaat naar de gemeente of een andere instantie. Maak dan gebruik van de onafhankelijke cliëntondersteuning van de SMD.

Met vakmanschap en lef staan wij naast jou. Een snelle en passende aanpak waar jouw belang voorop staat. Daar staat cliëntondersteuning van de SMD voor.

De medewerker van de SMD maakt voor jou het verschil, door te luisteren, te ondersteunen, realistisch te zijn over jouw mogelijkheden en met jou samen te werken. Dit kan zijn door het formuleren van jouw hulpvraag of door jou informatie te geven over jouw mogelijkheden en rechten als cliënt. Onze medewerker geeft jou inzicht en zorgt ervoor dat jouw positie wordt versterkt.

Inzet van de onafhankelijke cliëntondersteuning van een medewerker van de SMD is gratis. Voor meer informatie over de onafhankelijke cliëntondersteuning kun je de SMD bellen op telefoonnummer 0229-308001 of stuur een mail naar info@desmd.nl. Meer informatie over de SMD kun je vinden op www.desmd.nl of via facebook.

Reageren via facebook