Weerbericht Medemblik: vanuit het westen toenemende bewolking

MEDEMBLIK – Vanochtend is het nog droog maar vanuit het westen komt bewolking onze regio binnen en kan er later op de dag wat lichte motregen gaan vallen. Met 11 al 12 graden is het zoals de afgelopen dagen ruim boven normaal warm. De wind is overwegend krachtig maar met vlagen hard en waait uit het zuidwesten

Donderdag is er ruimte voor de zon en is het overdag vrijwel droog. De wind draait van zuidwest naar zuidoost en is overwegend vrij krachtig van kracht, in de avond neemt de kans op neerslag toe en in de nacht naar vrijdag gaat het regenen. Overdag blijft de temperatuur steken bij 7 graden,nog steeds 4 graden te warm voor de tijd van het jaar.

Vrijdag is het bewolkt maar wel droog, overdag 9 graden en er staat een matige wind die uit het zuidwesten waait.

Reageren via facebook