De inschrijving voor de 33ste Hubo Kaagloop is geopend, een sportieve familiedag

WERVERSHOOF – De inschrijving voor de 33ste Hubo Kaagloop is geopend! De organisatie is inmiddels op volle kracht om er een mooie sportieve dag van te maken op zondag 26 januari 2020.

Volwassenen

De Hubo Kaagloop kent voor volwassenen de afstanden van 5 en 10 KM. Het startschot luidt om 11.30 uur bij het ´t Eiland nabij sportpark De Westrand in Wervershoof. De Kaagloop is een snel en volledig verhard parcours langs de dijk en door het dorp Wervershoof. We gaan het dit jaar wéér een beetje leuker maken met onder andere: online tijdregistratie, een mooie VVW kantine en kleedkamers, sportmasseurs, een top speaker, een heerlijke traktatie (!) en vele (gratis) actiefoto’s. Dit jaar is er een nieuwe categorie toegevoegd: de jeugdloop. Jong volwassenen (tot 18 jaar) lopen (tegen een gereduceerd tarief) in een eigen leeftijdscategorie mee in de 5 KM loop.

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Kinderloop

De kinderloop was vorig jaar ook een groot succes. De kinderloop wordt georganiseerd is samenwerking met Smallsteps en verschillende regionale basisscholen. Na een gezamenlijke warming up wordt in verschillende gecombineerde groepen gestart. De kinderloop start vanaf 10:00 uur en voor ieder kind is er een medaille en voor de winnaars een beker.

Familiedag

”Dat het snelle parcours in trek is bij de lopers, blijkt wel uit de grote deelname de laatste jaren en ook aan de deelname van een groot aantal regionale (sub)toppers. Maar we hebben vooral de intentie er een mooie sportieve familiedag van te maken. Met de verschillende afstanden en een goed bezochte kinderloop is er voor ieder wat wils.” aldus Sjaak Bakker, de voorzitter van IJsclub De Noord die deze loop organiseert.

Foto aangeleverd

Inschrijving

Wil je meedoen met de Hubo Kaagloop, schrijf je dan bij voorkeur in via de website. Tip voor ouders: u kunt uw kind(eren) dit jaar ook via de website inschrijven! Online inschrijven voorkomt een wachtrij op de dag zelf en je kunt zelfs je nummer thuis laten sturen als je dat wilt.

De kosten voor deelname bedragen €7,- bij online inschrijven (€8,50 bij dag inschrijving). Deelname aan de jeugd- en kinderloop kost € 2,-.

Online inschrijven kan via de website www.kaagloop.nl. Alle overige informatie en praktische zaken zijn ook op de website te vinden. Deze sportieve dag wordt georganiseerd vanuit IJsclub De Noord en Runnersworld Hoorn.

Goed voornemen voor 2020 toch? Schrijf je nu in en succes met de voorbereiding!

Reageren via facebook