De Blauwe Lotus in het Groene Kerkje Lambertschaag

LAMBERTSCHAAG – De Blauwe Lotus is anders dan de naam doet vermoeden. Het heeft niets te maken met Chinese gerechten, maar is een groep enthousiaste mensen die graag met elkaar zingen en muziek maken.

Er wordt geoefend bij één van de leden thuis in een voormalige bakkerij die in de volksmond De Blauwe Lotus werd genoemd omdat de muren vroeger blauw geschilderd waren.

De muziek die wij maken is overwegend Iers maar ook andere folk nummers worden graag uitgevoerd met instrumenten zoals trekzak, gitaar, mondharmonica, bodhran, banjo, mandoline, viool of fluit. Erg leuk detail is dat de drie zangeressen ook nog eens zusjes van elkaar zijn. De kracht van ons is niet de perfectie, maar het plezier en de liefde voor de muziek die wij graag delen met elkaar en met ons publiek.

Details:

  • Waar: Het Groene Kerkje, Noordeinde 28, 1658CB Lambertschaag
  • Wanneer: 2 februari 2020
  • Tijd: 15:00 uur
  • Entree: € 10,-
  • Reserveren

[signoff]

Reageren via facebook