16.6 C
Medemblik
21 september 2020 12:57
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik: buien met kans op onweer en hagel

MEDEMBLIK – De dag begint in de ochtend met nog soms wat ruimte voor de zon maar aan het einde van de ochtend trekt de bewolking dicht en krijgen wij te maken met buien die gepaard kunnen gaan met onweer en (korrel)hagel waarbij zware windstoten tot 80km/u mogelijk zijn.

De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden en daalt in de nacht naar zondag naar 4 graden. De wind is krachtig tot hard, maar boven open veld en water mogelijk even stormachtig 8Bft. De meeste neerslag is berekend voor eind van de middag en vanavond, lokaal kan er dan tot 6mm gaan vallen.

Ook zondag staat er veel wind en vallen er ook weer enkele buien die weer met hagel en onweer gepaard kunnen gaan. Overdag 8 gaden in de nacht naar maandag dalend naar 5 graden.

Na zondag blijven we te maken houden met buien, wel gaat de wind afnemen tot matig en draait wat meer naar het zuiden/zuidoosten. Overdag temperaturen oplopend tot 10 á 11 graden op dinsdag daar na weer dalend naar acht á negen graden overdag en rond de 5 graden in de nachten..

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?