16.6 C
Medemblik
21 september 2020 11:38
Medemblik Actueel.

Jordy Mol 2e van links (Foto aangeleverd)

Jordy Mol haalt prachtig resultaat tijdens WK trampolinespringen in Tokyo

NIBBIXWOUD – Jordy Mol uit Nibbixwoud is vorige week 30e (64 deelnemers) geworden op het WK jeugd trampolinespringen in de Olympische hal van Tokyo. Synchroon werd hij 14e (31 deelnemers) samen met Daan Bergsma uit Heerenveen.

Jordy is tevreden met zijn prestaties en de wereldtop komt steeds dichterbij. Jordy gaat in februari en april WorldCup wedstrijden springen in Baku en Brescia. Dit zijn kwalificatiewedstrijden voor de Olympische Spelen. Het grote doel van Jordy is deelnemen aan Olympische Spelen van Parijs

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?