15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 19:05
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

MERAIN speelt “A Celtic & Colourful Christmas” in Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Vier tweede kerstdag met Merain (zang, viool, Keltische harp) in de ridderzaal van het sfeervolle kasteel Radboud! Kom genieten van de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Bulgarije, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én dit jaar ook uit Zweden, het bosrijke winterwonderland van Niels Holgersson en Pippi.

Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht: van verstilde mystieke liederen tot Zuid-Amerikaanse vrolijkheid, alles passeert de revue in dit bijzondere en afwisselende concert.

De muziek is zoals altijd op verfijnde wijze door Merain zelf bewerkt waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten een magische uitwerking heeft. Het publiek noemt de concerten van Merain vaak ontroerend en het speelplezier aanstekelijk. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke kerstmiddag!

Praktisch:

  • €17,50, kinderen t/m 15 jaar €12,50
  • Oudervaartsgat 8, 1671 HM Medemblik
  • 2e Kerstdag, 26 december 14:00.
  • Kaarten via www.meraintrio.com

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?