12.4 C
Medemblik
15 juli 2020 04:02
Medemblik Actueel.

: Back to the Fifties en Sixties met The Explosion Rockets ! (Foto aangeleverd)

The Explosion Rockets in Midwoud

MIDWOUD – Voor het 13e jaar op rij komt op zaterdag 26 oktober The Explosion Rockets, die door popblad “The Jubop” al meerdere keren is uitgeroepen tot de beste Rock ‘n Rollband van Nederland, naar Café-zaal De Post in Midwoud.

Wie van authentieke muziek uit de Top 100 van midden jaren ’50 en begin jaren ’60 houdt kan zijn hartje dus weer ophalen bij deze geweldige Brabantse band. Met vrijwel alle grote hits van o.a. Elvis Presley, Cliff Richard, Buddy Holly maar ook met de instrumentale gitaarmuziek van The Shadows, The Ventures, The Shadows, etc. weet The Explosion Rockets al meer dan 34 jaar met veel vakmanschap en een flinke dosis humor een opzwepende performance neer te zetten.

Het wordt opnieuw een avond vol herkenbaarheid en nostalgie mede door de originele sound van toen die ten gehore wordt gebracht ! Niet alleen in Nederland maar ook in België, Luxemburg, Duitsland en Engeland zijn de optredens van deze band zeer succesvol gebleken. Ook met bekende grootheden als de beroemde Elvis-gitarist James Burton en Elvis’ achtergrondkoor ‘The Sweet Inspirations’, Chris Montez’ (bekend van de hit ‘Let’s Dance’) en The Blue Diamonds hebben deze zes ervaren muzikanten mogen samenwerken. Zij werden zelfs gevraagd om het voorprogramma te verzorgen van de enige echte killer Jerry Lee Lewis en ook Rock and Roll vader’ Andy Tielman werd tijdens zijn allerlaatste optreden door The Explosion Rockets begeleid !

In de periode dat de band bestaat zijn er al vele CD’s en DVD’s uitgebracht die nog steeds bij de diverse optredens te koop zijn.

The Explosion Rockets bestaat uit zanger Ruud Kuijpers, sologitarist Joost Roest, toetsenist Martien van Engelen, slaggitarist Thom Sens, bassist Hank van Empel en drummer Frans van Esch.

Zaal “De Post” aan de Tripkouw 28 in Midwoud gaat om 20.00 uur open en de band gaat om 21.00 uur beginnen ! Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats kom dan zeker op tijd !

Kaartjes en info : 06-36.12.25.20 of 06-38.82.09.28 (Danny Molenaar)

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?