26.1 C
Medemblik
10 augustus 2020 13:54
Medemblik Actueel.

Optreden De Dijk in Midwoud uitverkocht

Midwoud – Alle kaarten voor het optreden dat De Dijk op zaterdag 7 mei in Midwoud geeft, zijn verkocht. Café De Post en Stichting Snertpop zijn erin geslaagd om de succesvolle popformatie uit Amsterdam te strikken voor een 2 uur durende show. Tot hun eigen enthousiasme en die van veel bezoekers, zo blijkt. Binnen een maand vlogen alle beschikbare tickets over de toonbank.

Een langgekoesterde wens van zowel Ariejan en Annette van Café de Post als van het bestuur van Stichting Snertpop gaat met de komst van De Dijk in vervulling. De Dijk heeft in zo’n 33 jaar een indrukwekkend oeuvre opgebouwd en heeft tientallen Nederpop-klassiekers op haar naam staan. Wie kent ‘Mag het licht uit’, ‘Binnen zonder kloppen, ‘Dansen op de Vulkaan’, ‘Groot Hart’, ‘Laat het vanavond gebeuren’ en ‘Als ze er niet is’ niet?

Voor meer informatie: www.snertpop.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?