11.8 C
Medemblik
25 september 2020 20:21
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik: toenemende bewolking, vanavond regen

MEDEMBLIK – Vandaag is het een dag met lichte regen in Medemblik. De temperatuur voor vandaag wordt 6 graden celsius. Waarbij de maximale temperatuur in Medemblik ligt tussen de 5 en 6 graden celsius. Vanuit het zuidwesten blaast een vrij krachtige wind van windkracht 5. Hierbij ligt de gevoelstemperatuur rond de 0 graden celsius en is het frisjes buiten.

Vrijdag is er weinig ruimte voor de zon en vallen er over de dag en in de avond geregeld enkele buien, de wind draait naar het noordwesten en is overwegend vrij krachtig tot krachtig 5 á 6Bft. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden en daalt naar 5 graden in de nacht naar zaterdag.

Zaterdag trekt de westelijke verder aan en kan stormachtig worden, zeker boven open land en water zal de wind sterk aantrekken. Overdag loopt de temperatuur op naar 7 graden en daalt naar 4 graden in de nacht naar zondag. Overdag en ’s avonds vallen er ook diverse buien of regent het even langdurig achter elkaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?