Medemblik komt er maar bekaaid vanaf bij de Postcodeloterij

MEDEMBLIK – Op basis van de cijfers van de Postcodeloterij, gepubliceerd door postcodeloterij.nl, heeft Centrum voor Geldzaken en onderzoek laten uitvoeren naar alle gewonnen prijzen in Noord-Holland.

Uit dit onderzoek komt naar voren dat de inwoners van de gemeente Medemblik er maar bekaaid vanaf komen wat de gewonnen prijzen betreft. Zo komt Medemblik niet voor in het lijstje van 20 gemeentes met het hoogste totaal aantal gewonnen prijzen per 1000 inwoners en ook niet in de top 20 gemeentes met het laagste totaal aantal gewonnen prijzen per 1000 inwoners.

Kijken we naar de top 20 gemeentes met het hoogste totale waarde aan prijzen per 1000 inwoners dan valt ook daar Medemblik buiten de boot. Waar de gemeente Medemblik wel op staat is in de top 20 gemeentes met de laagste totale waarde aan prijzen per 1000 inwoners en daar staat de gemeente Medemblik op de 15e plaats met 1221 euro per 1000 inwoners.

[signoff]

Reageren via facebook