18.1 C
Medemblik
3 augustus 2020 11:08
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: droge start maar later toenemende kans op buien

MEDEMBLIK – Vandaag start aanvankelijk nog vrij redelijk met perioden waarop de zon ook te zien zal zijn maar in de loop van de middag trekt de bewolking dicht en neemt de kans op een bui toe. Zeker vanavond kan het even gaan regenen. De middagtemperatuur schommelt rond de 6 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het zuiden/zuidwesten die boven open land en water krachtig tot stormachtig kan worden. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar een graad of 5 en vallen er enkele buien, ook kunnen er windstoten tot 65km/u voorkomen.

Woensdag ook een dag waar soms de zon ook te zien is maar verder is er veel bewolking vallen er soms wat buien en is de wind overwegend matig van kracht en waait uit het zuiden/zuidwesten. Na woensdag gaat het er allemaal wat minder leuk uitzien, veel wind, met kans op windvlagen van meer dan 65km/u en elke dag allen er buien, op vrijdag kunnen deze lokaal stevig uitpakken.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?