20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 18:21
Medemblik Actueel.

FC Medemblik JO14-2 speelt finale om kampioenschap

MEDEMBLIK – Zaterdag 7 december speelt FC Medemblik JO14-2 een heuse finale om het kampioenschap in de 4e klasse. VVS 46 JO14-2 is uit in Spanbroek de laatste tegenstander en enig overgebleven concurrent in de najaarscompetitie. Wat een spannend scenario!

Met slechts 3 verliespunten heeft onze JO14-2 aan een gelijkspel genoeg om zich tot kampioen te kronen. Maar uiteraard gaan ze voor een overwinning, om de titel van extra glans te voorzien. Tegenstander VVS heeft 5 verliespunten en zal moeten winnen om kampioen te worden. VVS moet in dat geval nog wel een inhaalwedstrijd een week later winnen.

De JO14-2 zal steun krijgen van heel wat vaders en moeders, opa’s en oma’s, broers en zussen en noem maar op. Elke support uit Medemblik is uiteraard welkom. De aftrap op zaterdag 7 december is om 12.00 uur in Spanbroek. Komt dat zien!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook