14.3 C
Medemblik
10 juli 2020 06:11
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Eerste paal Het Lint in Zwaagdijk-Oost

ZWAAGDIJK-OOST – Wethouder Andrea van Langen heide de eerste paal voor het woningbouwproject Het Lint in Zwaagdijk-Oost. Tijdens de feestelijke bijeenkomst maakten de aanstaande bewoners alvast kennis met elkaar.

Het nieuwbouwplan Het Lint bestaat uit 18 woningen en 12 vrije kavels. De 1e fase – die nu dus van start is gegaan – bestaat uit zes 2-onder-1-kapwoningen met garage, 4 tussenwoningen, 4 hoekwoningen met garage, 4 hoekwoningen en 4 vrije kavels met een agrarisch deel.

De woningen hebben een klassieke traditionele uitstraling die bestaat uit metselwerk

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?