Medemblik Actueel.

Poets & Singer Songwriters Night!! in J.C. Everland Wognum

WOGNUM – Everland organiseert een nieuwe activiteit; De Poets & Singer Songwriter Night. Er is een mooi klein groepje dichters en artiesten gevonden die een warm programma voor u hebben voorbereid. Zaal open 21:00, gratis entree. Everland, Sportlaand 13 Wognum. facebook.com/jceverland

Dichter; Mauro Avaltroni heeft op dichter festivals gestaan. Bij een tv optreden van Paul Haenen en in zijn cabaret programma gestaan. Ook zijn er gedichten van hem gepubliceerd, maar live vanaf het podium zal dit toch heel anders tot je komen.

Zangeres Elke van den Elsen en dichter Kapitein Lafbek bundelen hun krachten. Bij dit debuut brengen ze poezie en vertaalde songs van Leonard Cohen, Ells en Coldplay. Het publiek dient scherp te blijven want ze verspillen geen tijd aan inleidende praatjes!
Gaat het hun lukken een mooi optreden te verzorgen? Haar prachtige stem en zijn grillige poezie voorspellen veel goeds.

Steel Street; Ik ben Sierk, geboren en getogen in Amsterdam. Hoewel mijn passie voor muziek uit de jaren ’50 en ’60 niet helemaal passend is bij mijn leeftijd, vind ik het geweldig om mijn enthousiasme voor dit muziektijdperk te delen. Het is vele jaren geleden begonnen toen ik met vrienden Beatles-liedjes ging spelen op de straten van Amsterdam. Deze hobby is getransformeerd tot een professionele band genaamd Steelstreet en we spelen wekelijks op bruiloften, kleine festivals en café’s. Geleidelijk aan ben ik eigen liedjes gaan schrijven, die geïnspireerd zijn op de harmonieën van de golden oldies en het geluid van de stad. https://www.facebook.com/steelstreetmusic/

Everland is nog op zoek naar dichters en liedjes schrijvers (vanaf 16 jaar). Je eigen werk voordragen en/of begeleiden met gitaar of piano is mogelijk. Enkele covers spelen van je inspiratie bronnen kan natuurlijk ook.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook