14.7 C
Medemblik
22 mei 2020 23:16
Medemblik Actueel.

1 van de vele bands die in Everland hebben opgetreden (Foto: Everland)

Muziekschool De Vuurvogel komt met ‘popkaravaan’ naar Everland

WOGNUM – In samenwerking met jongerencentrum Everland houdt Muziekschool De Vuurvogel 2 december om 20.00 uur de Popkaravaan. Onder begeleiding van Dick en Minouche Boon van de muziekschool ziet het publiek zes acts met leerlingen.

De kinderen doen zo extra podiumervaring op laten hun nieuwste liedjes horen. Vrijwilligers van Everland zorgen voor het geluid, licht en podiumtechniek. Optredens van Three on a row, een akoestisch trio met luisternummers van onder meer Dotan, Ed Sheeran, Jason Mraz; Some kind of wonderful, origineel snarentrio speelt covers van zTaylor Swift, Adèle en Audra Mae; Amber alert, de vier bandleden spelen nummers van Ed Sheeran, Queen, Sean Mendez en Douwe Bob; Blossoms Finest, brengt onder meer werk van Pink, Amy Winehouse en Tina Turner ten gehore; Zero stress, een onvervalste rockband. met liedjes van John Mayer, Anouk en Muse en Last Minute Rock, laat meerstemmige zang horen, een feest om naar te luisteren.

Gratis entree. Kom ook naar JC Everland, Sportlaan 13 in Wognum.

Reageren via facebook