Back to the Sixties in Andijk

Andijk – Bij Sarto Andijk gaat men zondag 13 maart ‘Back to the Sixties’, met optredens van de bands The Blue Devils en Jumping Jewels Revival Band. Aanvang 14.30 uur, entree € 7,-.

Onder bezielende leiding van Hans van Eijk, leadgitarist van de originele Jumping Jewels, is er een band op de kaart gezet die de hoogtijdagen van de bekende formatie uit de jaren zestig doet herleven! Naast hits als ‘Irish Washerwoman’, ‘Dakota’, de nummer-1-hit ‘Wheels’, ‘Jumping Can Can’ en ‘Guitar Tango’ komt de Jumping Jewels Revival Band ook met nieuw materiaal, uitgevoerd in de bekende en alom geliefde Jewels-stijl. Met Hans van Eijk als frontman en leadguitarist en oude bekenden uit de sixties muziekscene Peter de Vos (rhythm guitar), Paul Selier (bass guitar) en Henk Doove (drums) in de gelederen wordt het een feest der herkenning voor muziekliefhebbers.

The Blue Devils spelen onder meer hits van Cliff Richard, The Shadows, Buddy Holly, Peter & Zijn Rockets en ZZ & The Maskers. Duidelijk is dat de vele liefhebbers van authentieke sixties-gitaarmuziek en rock & roll volledig aan hun trekken komen.

U vindt Sarto aan de Bangert 4 1619 GJ, Andijk, voor meer informatie: 0228 59 16 13 / info@sarto-andijk.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.