The Cats Aglow in de Schoof

WERVERSHOOF – The Cats Aglow treedt zondag 24 november om 16.00 uur op in de Schoof, Kerklaantje 1 in Wervershoof.

De komende wintermaanden zijn gevuld met veel muziek, sfeer en gezelligheid. Het begint met de muziek van de legendarische Cats uit Volendam, live gespeeld door de beste Cats Tribute band van Nederland, The Cats Aglow.

Na een succesvol jaar met geweldige hoogtepunten en concerten in onder meer Theater De Herbakker in Eeklo, België, Theater Het Park in Hoorn, het mooie openluchttheater Engbergen, Zalen Schaaf in Leeuwarden en zaterdag 9 november, met Anny Schilder en Jan Keizer, in dancing Marlene in HeerHugowaard. Met onvergetelijke optredens door het hele land hebben de heren bijna een ‘thuiswedstrijd’ met een speciaal herfstconcert in de Schoof, waar deze band alweer vijf jaar optreedt. Ook werd daar hun eerste single-cd presentatie gegeven en vierde de band het tienjarig jubileum.

Alle ‘diehard’ fans uit Nederland en België met wie de bandleden een speciale band opbouwde, zijn van harte welkom om er samen een onvergetelijke avond van te maken.

De laatste jaren worden de optredens van The Cats Aglow meer een reünie van fans die elkaar weer terugvonden, mede door de onvergetelijke muziek van The Cats.

Een kaart kost in de voorverkoop 12,50 euro via tel. 0228-581876 en aan de deur 15 euro.

Via mediapartner: Rodi Media

[signoff]

Reageren via facebook