16.6 C
Medemblik
21 september 2020 12:55
Medemblik Actueel.

40 jaar WogPoP knalt op 1 januari het nieuwe jaar in!!

WOGNUM – 40 jaar WogPoP moet gevierd worden en dat gaat dan ook gebeuren in J.C. Everland in Wognum met een knallende line-up waarbij lokaal talent ook aan bod komt.

Joost en de Rest  –  rock/covers.  De aftrap WogPoP wordt gedaan door Wognums lokaal talent  en pakken de grote hits uit de pop geschiedenis; Guns ‘n Roses en AC/DC, en oude goude meezinger van bijvoorbeeld Bon Jovi!

The Spylocks  –   garagerock/surf. De uit Hoorn afkomstige gitaarband The Spylocks mengt stevige garagerock met surf en Nederbeat. Meidenbands als Thee Headcoatees en de Delmonas inspireren de band tot puntige liedjes over onder andere De Liefde, moord en doodslag en vrouwen met een rookstem. Het vuigstoere album ‘Dickie’  is daarvan hun bewijs. Ze stonden mei ’19  in The Cavern Club in Liverpool. https://www.facebook.com/TheSpylocks

Love Couple – electropop;  Het viertal  maakt popliedjes kapot met hun ijzersterke samenzang in een jasje van 80’s sounds, aangevuld met een bijde handte 90’s attitude. LOVE COUPLE heeft hun nieuwe single en video ‘Find Martin’  gepresenteerd september j.l. tijdens hun EP-release in de Melkweg. Afgelopen jaar speelden ze zich flink in de kijker met een succesvolle Popronde.   https://www.agentsafterall.nl/artiest/love-couple/

★ The Depression Club – bombastische stonerrock. Een op de Herman Brood Academie gevormde formatie met gitaar-gedreven songs ala Queens of The Stone Age maakt moderne rock met een melancholisch randje. Volledig gevuld met beukende riffs, bombastische zang en eigenwijze arrangementen. Invloeden komen van Them Crooked Vultures , Jeff Buckley, Muse en Led Zeppelin.  https://www.facebook.com/depressionclubofficial/

Tijdens WogPoP is er ook de mogelijkheid tot wat eten, een drankje en natuurlijk veel gezelligheid. Dus wees erbij op woensdag 1 januari!  De zaal gaat open om 16:00, de entree is 5 euro. Legitimatie Verplicht.    Everland Sportlaan 13 Wognum https://www.facebook.com/jceverland

Everland neemt maatregelen om gehoorschade tegen te gaan; Het doel is de bezoekers op een voor het gehoor veilige manier van muziek te kunnen laten genieten. Check info & protect your ears!@ ilovemyears.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?