24.4 C
Medemblik
8 augustus 2020 01:39
Medemblik Actueel.

Het Tikkie van Buurman heeft geholpen, KNSB heeft het prijzengeld overgemaakt

WERVERSHOOF – De KNSB verstuurt altijd een ‘tikkie’ naar de deelnemers aan schaatswedstrijden om het inschrijfgeld te innen, maar zij vergaten Lisanne Buurman het gewonnen prijzengeld over te maken waarna een week of 2 geleden zij dan zelf maar eens een Tikkie richting de KNSB stuurde om het geld over te maken.

De KNSB reageerde toen al dat er iets niet goed was gegaan en zij dit vrijwel direct zouden gaan rechtzetten. Vandaag kwam dan het verlossende woord, de KNSB heeft woord gehouden en het geld aan Lisanne Buurman overgemaakt, meldt de NOS

Afgelopen donderdag was het geld op haar rekening gestort alleen niet de 750 euro van de Tikkie die zij aan de KNSB had gestuurd maar dat komt omdat je maar maximaal 750 euro via een Tikkie kan versturen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?