Medemblik Actueel.

Jordy van Workum (Foto: Mustafa Gumussu)
Jordy van Workum (Foto: Mustafa Gumussu)
Schaatsen & skeeleren

Jordy van Workum blijft toch liever skeeleren

MIDWOUD – 2018 was voor Midwouder Jordy van Workum een absoluut topjaar. Zijn prijzenkast puilt uit van de bekers waaronder zelfs een heuze wereldkampioenschaps beker/medaille die hij haalde bij het WK Inlineskaten in Arnhem op de afvalkoers.

In een diepte interview met Schaatsen.nl vertelt Jordy over zijn grootste dilemma, langebaan, marathonschaatsen of toch inlineskaten. En Jordy moet bekennen dat inlineskaten toch wel het mooiste spelletje is en dat hij het niet leuk zal vinden als hij met inlineskaten moet stoppen.

Maar ook de keuze tussen Midwoud of Heerenveen brengt Jordy aan het twijfelen, zeker een familiemens als Jordy zegt het fijn te vinden weer ‘thuis’ te komen, even bij oma langs, thuis op de bank zitten, én er wordt voor mij gekookt.

Het hele interview leest u hier.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook