30.4 C
Medemblik
10 augustus 2020 21:00
Medemblik Actueel.

Twee keer Pubquiz Midwoud-Oostwoud

MIDWOUD – Net als voorgaande jaren organiseert de Vrienden van MOC de Pubquiz Midwoud-Oostwoud. Deze vinden plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari. Omdat de quiz van zaterdag binnen no-time vol zat, is besloten om ook op vrijdag 10 januari een quiz te spelen.

De vragen zullen allemaal betrekking hebben op het jaar 2019. Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over actualiteit, politiek, sport, media, muziek, West-Friesland en Mid- en Oostwoud. De quiz wordt gespeeld in de kantine van vv MOC en start om 20 uur.

Er is dus alleen nog ruimte voor de Pubquiz op 10 januari. Uiteraard is deelname voor iedereen, dus niet per se voor aanhangers van MOC.  Er wordt gespeeld in duo’s, deelname kost 10 euro per koppel en opgeven kan bij Michiel Baas: mcbaas@hotmail.com.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?