13 C
Medemblik
27 september 2020 02:19
Medemblik Actueel.

MOC 8-1 – TSV/VVO 8-1, Speldenprikjes en brommers

OPPERDOES/TWISK – Afgelopen zaterdag mochten we aantreden tegen MOC uit Midwoud. Het was behoorlijk fris qua temperatuur, maar gelukkig was het wel droog. De wedstrijd begon en ging behoorlijk gelijk op. Wat speldenprikjes hier en daar, maar het bleef 0-0.

Een verslag van Bruce Blanchard

Na de time out (de korte teambespreking op het veld) ging TSV/VVO er even vol in. Julian van H had de brommer gevonden en snelde de verdediging van MOC voorbij, kwam terecht voor de keeper en schoot raak, 0-1. MOC mocht aftrappen maar de jeugd vanuit Twisk/Opperdoes had de smaak te pakken na het 1e doelpunt.

Julian van H had zijn brommer weer gevonden en zag dat Lauren goed vrijliep voor de goal, hij gaf de bal en Lauren tikte de 0-2 binnen. TSV/VVO ging door en via een mooie aanval via Jonathan, Julian G, Isis en Lauren kwam de bal terecht bij Neeltje en Neeltje schoot haar 1e doelpunt van dit seizoen tegen de touwen. Toch kwam MOC nog even terug in de wedstrijd, en het was 1-3. Vlak hierna vond de scheidsrechtster van dienst voor de rust.

Op naar de kleedkamer, tijd om op te warmen, een keeperswissel en een kleine teambespreking. Iedereen had er weer zin in en we gingen vol door in de 2e helft. Via een aanval van Brandon, Isis, Julian G en Remy kwam de bal uiteindelijk terecht bij Daan. Daan bracht zijn ‘kanon’ in stelling en haalde vol uit, 1-4. Remy kwam er meermaals goed door, maar probeerde het steeds net te mooi en helaas strandde die aanvallen elke keer in schoonheid.

Lauren gaf een mooie lange bal en via Thijs kwam deze terecht bij Brandon. Brandon twijfelde niet en haalde uit, 1-5. Uit de volgende aanval werd het kanon van Daan weer in stelling gebracht, 1-6. Aanval na aanval kwam van de kant van het jonge oranje, uiteindelijk kwam er een corner van Brandon en hij schoot deze ontiegelijk scherp voor de goal (Brandon had naar Quincy Promes gekeken?), want zo scherp als de bal was kwam deze via een verdediger van MOC in het doel. ED strikes again, 1-7.

Er werd gestreden, Isis kwam er een paar keer doorheen maar stuitte helaas op de keeper van MOC. Toch was het nog niet gedaan en belandde de bal via het kanon wederom in het doel, een hattrick van Daan, 1-8. Na een aanval via verschillende schijven (Thijs, Jonathan, Neeltje, Isis) kwam de bal terecht bij Daan en die twijfelde niet, 1-9.

Remy ging nog vol voor dat 10e doelpunt, maar helaas, de aanval strandde in schoonheid. Uiteindelijk kwam MOC er nog een keer uit en schoot de 2-9 tegen de touwen. Hierna was het prima en floot de scheidsrechtster van dienst voor het einde.

De 2e overwinning op rij en weer bijna dubbele cijfers. Begin het jongste oranje nou dan echt te draaien?

De pingels waren voor TSV Twisk/VV Opperdoes en zaterdag mogen wij aantreden tegen VV de Zouaven uit Grootebroek. We zullen om 10.15 uur aftrappen in Grootebroek en zullen om 09.25 vertrekken vanaf TSV.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?