13.1 C
Medemblik
10 juli 2020 07:16
Medemblik Actueel.

Speciale scheidingsspreekuren Wognum en Medemblik

MEDEMBLIK/WOGNUM – Sinds 5 november houdt het wijkteam scheidingsspreekuren. U kunt bij dit inloopspreekuur terecht met vragen over bijvoorbeeld de opvoeding of hoe verder te gaan na een scheiding. Ook geeft het wijkteam informatie en advies bij financiële en/of juridische vragen. Het spreekuur is gratis en zonder afspraak.

Waar en wanneer

Advies en ondersteuning

Wanneer u overweegt om uit elkaar te gaan, dan komt er veel op u af. Het scheidingsspreekuur is bedoeld voor mannen en vrouwen uit de gemeente Medemblik die erover denken om te gaan scheiden, al besloten hebben om te gaan scheiden of meer informatie hierover wensen. Maar ook als u al uit elkaar bent en de omgangsregeling bijvoorbeeld niet goed loopt. Het scheidingsspreekuur is er voor alle vormen van samenleving (gehuwd, samenwonend etc.).

De wijkteams van de gemeente Medemblik bieden informatie, advies, en (emotionele) ondersteuning bij echtscheiding en/of relatieproblemen. Het scheidingsspreekuur vindt wekelijks plaats. U kunt hier gratis en zonder afspraak terecht met al uw vragen over echtscheiding of relatieproblemen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?