16.9 C
Medemblik
9 juli 2020 14:58
Medemblik Actueel.

VVW nog zonder punten na verlies tegen DSO

WERVERSHOOF – Het is Commandeur/VVW niet gelukt om de eerste punten van dit nog prille seizoen te pakken. In eigen huis verloor de ploeg van Fred Stuurman nipt van het Helders DSO met 21-22. 

Vorige week begon de competitie niet goed voor de Wervershoofse dames want in Almere bleek HAVAS een maatje te groot voor de toen niet geheel fitte ploeg van VVW. Deze zondagmiddag zag het er wel goed uit voor VVW maar DSO bleek een lastig te bespelen tegenstander te zijn. Vooral op de cirkel was DSO trefzekerder dan VVW. Echter, het vlotte aanvalsspel vergoedde veel maar geen van de beide ploegen wisten meer dan twee punten voorsprong te nemen waardoor het een spannende aangelegenheid bleef.

De ruststand werd 12-12. Ook in de tweede helft bleef de wedstrijd leuk en spannend waarbij beide ploegen weinig voor elkaar onder deden. Uiteindelijk nam DSO diep in het tweede bedrijf een voorsprong van twee punten en VVW vocht voor wat het waard was maar verder dan 21-22 kwam de thuisploeg niet.

Na afloop sprak onze verslaggever met Jamilla Grooteman van Commandeur/VVW en haar coach Fred Stuurman.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?