12.4 C
Medemblik
15 juli 2020 04:51
Medemblik Actueel.

Debuut Bente Kerkhoff op kwalificatietoernooi Word Cup 1500 meter

OOSTWOUD – Ze stond reserve voor het kwalificatietoernooi bij de dames 1500 meter, maar mocht toch meedoen aan haar eerste ‘echte’ wedstrijd bij de dames. Op 17-jarige leeftijd je debuut maken is niet iedereen gegeven maar ze deed het prima.

Natuurlijk was de verwachting niet dat ze zich zou kwalificeren voor de Word Cup wedstrijden maar je weet maar nooit, tijdens het skeelerseizoen liet Bente Kerkhoff de toeschouwers vaak met open mond kijken hoe zij het complete veld oprolde.

Als debutante mocht ze ook direct in de eerste rit aan de bak tegen Muriël Meijer die jammer genoeg met te sterk was, maar toch leverde Bente een prima 1500 meter af.  Meijer won in 2:02.05 voor Bente in 2:05.43 ietsje onder haar persoonlijk record, en dat ze daarmee laatste werd wil niets zeggen. Haar tijd komt nog wel.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?