Lisanne Buurman (Wervershoof) naar Bont Skates World Team

Wervershoof – Lisanne Buurman rijdt vanaf dit seizoen in de kleuren van Bont Skates World Team. Buurman raakte eind vorig seizoen geblesseerd aan haar knie, kreeg geen contractverlening bij CadoMotus en moest dus op zoek naar een nieuwe ploeg.

Lisanne Buurman is bijna volledig hersteld van haar knieblessure, maar zal de komende tijd niet teveel wedstrijden rijden, tegenover SkeelerNieuws meldt ze dat ze de Europa Cup in Geisingen en Gross Gerau overslaat dit jaar,meldt Skeelernieuws

Het dames team bestaat uit de Franse dame Clémence Halbout en de twee Amerikaanse dames Erin Jackson en Brittany Bowe.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.