11.6 C
Medemblik
26 september 2020 01:46
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik: veel bewolking en buien

MEDEMBLIK – Na een paar dagen van zonnig en droog herfstweer krijgen wij vanaf vandaag weer te maken met wisselvallig weer, veel bewolking en van tijd tot tijd een bui.

Vandaag start nog vrij frisjes, lokaal liggen de temperaturen rond de 3 graden maar al snel zal de temperatuur gaan oplopen tot een graad of 12. De wind is gedraaid van oost naar zuid en is overwegend matig van kracht. Uit de aanwezige bewolking zal over de dag regelmatig wat motregen gaan vallen. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik niet, maar stijgt juist nog een graadje naar 13 graden door aanvoer van vochtige warme lucht uit het zuidwesten.

Zaterdag is het overwegend bewolkt met soms wat ruimte voor de zon, uit de bewolking valt van tijd tot tijd van motregen, de meeste kans op neerslag is in de nacht en ochtend Het zelfde weerbeeld is ook voor zondag van toepassing van tijd tot tijd wat motregen een matige wind uit het zuidwesten en overdag een graad of 13 en in de nachten rond de 11 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?