Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt maar ook opklaringen

MEDEMBLIK – Vandaag is er iets meer bewolking maar er is ook nog zon, wel is er kans op een enkele bui. Maar de meeste tijd droog en maximumtemperatuur rond 19 graden. Meestal een matige wind uit het noordoosten.

Het weer voor dinsdag

Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 19 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 16 °C.

Het weer na dinsdag

De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het zo goed als droog in Medemblik. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 12 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 3. Vanaf zondag neemt de kans op neerslag toe.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.