16.7 C
Medemblik
23 september 2020 20:21
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Hauwert in Concert: Key2Hearts

HAUWERT – Key2Hearts is begonnen in de huiskamer van de familie Meester. Een paar jaar terug waren ze alleen nog apart van elkaar te horen: vader Piet in de band Big Smile, dochter Lynn in de band FireProof en Nienke als je onder het zolderraam van huize Meester langs liep.

Thuis en met de jaarlijkse familieweekenden werd er akoestisch gespeeld en samen gezongen. Van de huiskamer verplaatste het optreden zich naar de muzikale wandelingen in verschillende dorpen en van daaruit geeft het trio nu ook concerten. Daarbij worden de solonummers afgewisseld met duetten.

Key2Hearts probeert via de muziek de gevoelige snaar te raken door het zingen van Nederlandse pareltjes. Kom luisteren naar de verhalen die zij ons toezingen met onder meer nummers van Yentl en de Boer, Boudewijn de Groot en Toon Hermans. Afgewisseld met Engelse songs van onder andere the Cranberries, Dolly Parton, Johnny Cash en Jessie J.

  • 29 november 2019
  • Kerk Hauwert
  • Entree € 12,50
  • inclusief koffie/thee en pauzedrankje.
  • Kinderen t/m 12 jaar gratis.
  • Aanvang 20.15 uur
  • Zaal open 19.45 uur
  • Kaartverkoop aan de zaal
  • Reserveren via hauwertinconcert@gmail.com

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?