Hauwert in Concert - Mónica Coronado & Manito

Monica Coronado & Manito in Kapel Andijk

ANDIJK – Op zondagmiddag 14 april a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concert geven in de Kapel, Middenweg 48, 1619 BN Andijk. De luisteraar krijgt een verfijnde selectie Spaanstalige liederen uit Spanje en Zuid-Amerika te horen. De luisteraar waant zich in een Spaanse feria. Dit optreden beloofd een en al vuur!

Mónica en Manito stonden op 2 augustus 2015 voor het eerst samen op de planken. Het bleek een gouden combinatie. Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Mónica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt. Hij weet met zijn temperamentvolle gitaarspel haar stem naar een hoger plan te tillen. Een liveoptreden van dit tweetal is altijd puur, vol overtuiging en emotie.

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar.  Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon.

Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Zijn vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

Het concert is helemaal akoestisch.  Aanvang 15.00 uur, entree € 10.-  Reserveren: Jan Gorter jangorter58@gmail.com of 0228-592957

[signoff]

Reageren via facebook