Medemblik Actueel.

Foto: De Bonte Piet

Weer een plastic afval slachtoffer

MIDWOUD – Vogel- en dierenopvang de Bonte Piet in Midwoud blijft aan de bel trekken over het laten slingeren van afval en dan vooral plastic afval. Deze keer is een egeltje die dankzij dit afval gewond werd binnen gebracht bij de Bonte Piet.

Het egeltje werd met flinke ontstekingen binnengebracht bij de Bonte Piet en na onderzoek door de dierenarts bleek het diertje een blauw ringetje die normaal om een melkpak zit om zijn lijfje te hebben zitten en deze zorgde voor wonden die zijn gaan ontsteken.

Het egeltje is bij de Bonte Piet gelukkig in zeer goede en deskundige handen en de vrijwilligers zullen er alles aan doen om het egeltje weer gezond te krijgen.

Heeft u al gedoneerd ? De Bonte Piet draait volledig op donaties en elke euro is er 1.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook