25.5 C
Medemblik
12 augustus 2020 00:26
Medemblik Actueel.

Foto aanleverd
Foto aangeleverd

Pieten Zwemfeest in zwembad Zuiderzee Medemblik

MEDEMBLIK – Zondag 1 december word er tijdens het recreatief zwemmen tussen 13.00 en 17.00 uur allerlei leuke spelletjes georganiseerd.  Doe mee en verdien een Pietendiploma en ga samen met de pieten er een spetterende middag van maken.

Pietenfeest like actie

Op zondag 1 december aanstaande is er een groots Pietenfeest op Bungalowpark Zuiderzee, als u via de facebookpagina van Bungalowpark Zuiderzee deze actie liked dan maakt u kans op twee vrijkaarten, én voor elk kind ligt er een cadeautje klaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?